Remote workshop: Datamodellering en historie

Gemeenten verzamelen en creëren veel data en gegevens. Deze hoeveelheid neemt de afgelopen jaren alleen maar toe. Hoe ga je daar als gemeente mee om? In deze remote workshop bekijken we de hele data keten en leer je hoe je zelf data kunt combineren en transformeren met de Toolkit Informatievoorziening, hoe je deze data hierna kan visualiseren met de iNzicht editor én bekijken we de historie.

Agenda workshop
1) Introductie datagedreven sturing
2) De architectuur: de data keten in detail
3) Usecase: datamodellering
4) Usecase: uitwerken in Talend en de iNzicht editor
5) Historie bekijken

Kosten
De workshop kost € 199,- (excl. btw) per deelnemer. Na overleg met onze planner ontvang je een bevestiging per e-mail, met hierin ook de annuleringsvoorwaarden. 

Doelgroep
Data analisten, Toolkit Informatievoorziening-, iNzichtklanten en/of geïnteresseerden voor deze producten, Gegevensbeheerders, Applicatiebeheerders en Beleidsmedewerkers.

Datum en tijd
Zelf in te plannen. Neem hiervoor contact op met Rick van Son, Planner Informatievoorziening. Of vul het formulier in, dan neemt hij contact op met jou.

De workshop geven we remote via Microsoft Teams
Om de workshop goed te kunnen geven, zitten er maximaal 5 deelnemers in één workshop. Na inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail en instructies over je deelname.

Het resultaat na deze workshop
Aan het eind van de ochtend heb je meer kennis over wat er allemaal mogelijk is met data én ben je goed voorbereid om zelf stappen te zetten richting datagedreven sturing!

Neem voor vragen gerust contact met mij op
Heb je na aanleiding van deze uitleg nog vragen over de remote workshop mail dan met Joyce Martens.

Graag tot binnenkort!

Met vriendelijke groet,
Joyce Martens, Consultant Informatievoorziening

Meld je hier aan: