Webinar: iNzicht Autorisaties

Met iNzicht bieden we tal van mogelijkheden aan om datagedreven te sturen. Deze zijn zo ontwikkeld dat de overzichten ondersteuning kunnen bieden aan elke afdeling binnen de gemeente.

Autoriseren gebruikers in iNzicht 
iNzicht blijft volop in ontwikkeling, wat ook betekent dat er steeds meer data in deze applicatie komt te staan en steeds meer gebruikers hier gebruik van kunnen maken. Meer data en gebruikers betekent ook automatisch meer autorisaties in iNzicht. Waar de gebruikers autorisaties voorheen automatisch via Makelaarsuite ging, gaat dit nu via iNzicht zelf.

Opschonen geautoriseerde groepen iNzicht
Voor velen was de omslag in autorisaties een mooi moment om de autorisaties eens op de schop te nemen. Zit men nog wel in de juiste groepen, zit er verschil in groepen en dienen deze gesplist te worden? Dit klinkt natuurlijk wel makkelijker dan gedaan, want hoe bepaal je nou eigenlijk hoe de groepen eruit moeten zien en welke beren liggen er allemaal op de weg?

Gemeente Breda deelt haar ervaringen
Door middel van een webinar willen we jou leren hoe je dit het beste aanpakt. Niemand kan het proces beter uitleggen dan een gemeente die dit al helemaal heeft uitgezocht! Daarom hebben wij gemeente Breda bereid gevonden om jullie mee te nemen in hun ervaringen. Gedurende het webinar is er ook ruimte om vragen te stellen, zodat we ervaringen kunnen delen en van elkaar kunnen leren!

Datum & tijd
Dinsdag 1 juni
11.00 – 12.00 uur

Webinar via MS Teams
Na inschrijving ontvang je een e-mailbevestiging met hierin de link naar Microsoft Teams om het webinar op 1 juni live te volgen.

Neem voor vragen gerust contact met mij op
Ik ben bereikbaar via Roxanne.vanderZwan@PinkRoccade.nl.

Graag tot 1 juni!

Met vriendelijke groet,

Roxanne van der Zwan,
Consultant iNzicht

Meld je hier aan: