Webinar iNfrastructuur

Het applicatielandschap van Gemeentenaam bestaat uit verschillende applicaties. De communicatie tussen de verschillende applicaties wordt mogelijk gemaakt door middel van een koppeling. Op basis van verschillende afspraken tussen de PinkRoccade, de gemeente en de betreffende derde leverancier wordt deze koppeling opgebouwd.

Elke applicatie is op zijn eigen manier onderdeel van verschillende processen
Zo staat Makelaarsuite centraal in het berichtenverkeer tussen de applicaties. Doordat het applicatielandschap van de gemeente zich blijft ontwikkelen en veranderen, is het mogelijk op dit moment niet inzichtelijk hoe alle applicaties aan elkaar zijn verbonden. Hierdoor is het mogelijk dat diverse koppelingen niet optimaal functioneren. Zo kunnen hoge doorlooptijden van berichten, terugkerende foutberichten of verschillen in data tussen applicaties voorkomen.

Met de dienst iNfrastrustuur brengen we jullie applicatielandschap in kaart
Daarnaast controleren wij deze op kwaliteit en zal hier een advies uit voortvloeien. Tevens gaan wij met jullie aan de slag met een workshop waar wij jullie leren een applicatielandschap te realiseren en onderhouden.

Doelgroep voor dit webinar
Gegevensbeheerders, Functioneel beheerders en Applicatiebeheerders Makelaarsuite

Datum en tijdstip
Op 11 juni 2020
Van 13:00 – 14:00 uur

Meld je gratis aan!
Graag willen wij door middel van dit webinar jullie meer vertellen over de dienst iNfrastrustuur. Ben je benieuwd? Schrijf je dan in!

Graag tot dan!

Met vriendelijke groet,

Martijn Chantrel
Consultant Informatievoorziening

Aanmelden webinar