Loonsommonitor

De laatste jaren heeft de gemeente steeds meer verantwoordelijkheden gekregen door de decentralisatie. Naast dat dit meer werk en arbeid kost, kost dit ook de gemeente meer geld. Niet elke expertise hebben de gemeenten binnenshuis en moeten ze deze dus inhuren.

Overzicht
Maar, hoeveel geld geeft de gemeente nou uit hieraan, en in vergelijking met de loonkosten? Hebben ze hier al een goed overzicht voor of niet? Om dit te faciliteren hebben wij Loonsommonitor ontwikkeld.

De Loonsommonitor
De loonsommonitor komt voort vanuit de begroting vs. de werkelijke loonkosten i.c.m. alle bijkomende inkomsten en uitgaven zoals toeslagen en inhuur. Daarnaast brengen we de begrote & werkelijke fte's in beeld waardoor er ook iNzicht ontstaat in de vacatureruimte. Al deze gegevens zijn op basis van organisatie, afdeling & teamniveau te bekijken, zodat de managers van de betreffende afdelingen en teams een goed beeld hebben wij wat er in hun omgeving speelt.

Webinar
De webinar is op 12 oktober van 10.00 uur tot 11.00 uur. Heb je interesse, schrijf je dan via het inschrijf formulier hier rechts!

Neem gerust contact op met ons
Heb je vragen over het webinar? Neem dan contact op via erik.snijder@pinkroccade.nl 

Hopelijk tot dan!

Erik Snijder
Commercieel medewerker iNzicht

Inschrijven webinar Loonsommonitor