3 Online workshops 

Schrijf je gratis in

Als onderdeel van het NVVB jaarcongres 2021 (helaas voor dit jaar gecancelled is) organiseren wij altijd diverse workshops over uiteenlopende actuele thema's. Misschien had je je al voor een of meerdere ingeschreven? Goed nieuws! Deze krijgen toch doorgang, maar nu online op 8 en 9 december. Schrijf je hiervoor (opnieuw) gratis in en schroom niet om in te schrijven voor meerdere workshops. Komt het moment van de workshop je niet uit? Schrijf je dan toch in, dan ontvang je later de opname van ons.

Online workshop | Best practices iNSPIRATIE
Op 8 december van 13.00 tot 14.00 uur

Laat de best practices van iBurgerzaken een bron van inspiratie zijn om je eigen dienstverlening een impuls te geven! En weet dat het mogelijk is om op elk gewenst moment zelf op zoek te gaan naar inspiratie die past bij jouw situatie, jouw vraagstuk. Luister naar de vele (actuele) voorbeelden en hoor hoe jij ze concreet toepast binnen jouw organisatie. 

Online workshop | Keuzepallet aan dienstverlening met gemeente Amsterdam
Op 9 december van 13.00 tot 14.00 uur

Samen met gemeente Amsterdam vertellen we hoe de implementatie & livegang van iBurgerzaken in de hoofdstad verliep. Verder gaan we in op het optimalisatietraject dat we samen ingeslagen zijn op basis van heldere doelstellingen. We prikkelen je op basis van herkenbare situaties en laten je nadenken over hoe jouw IDeale dienstverlening eruit ziet.

Online workshop | OPENburgerzaken: van casus naar innovatie met gemeente Tiel
Op 9 december van 14.30 tot 15.30 uur

In deze workshop gaan we samen het gesprek aan over hoe wij binnen OPENburgerzaken concrete casussen van gemeenten omzetten naar nieuwe innovaties op het gebied van burgerzaken. Zo lichten we o.a. de casus van gemeente Tiel uit rondom OPENverhuizing. Tiel vraagt naar een oplossing voor de registratie van arbeidsmigranten en zoeken daarbij de samenwerking met meerdere gemeenten en diverse uitzendorganisaties.

Belangrijke informatie

  • Datum: woensdag 8 en donderdag 9 december
  • Platform: Microsoft Teams
  • Deelname is gratis, je mag voor meerdere workshops kiezen
  • Doelgroep workshops: managers van de afdeling burgerzaken/publiekszaken, teamleiders, burgerzakenmedewerkers en applicatie/functioneel beheerders burgerzaken.
  • Je ontvangt van ons na het invullen van het formulier een bevestiging van jouw keuze en deelname per mail. Later volgen ook nog meer details over de workshop en de link om deel te nemen.

Neem gerust contact op
Heb je vragen over de workshops? Stuur dan een e-mail naar: Loes.Meijs@PinkRoccade.nl

Tot dan! 

- Het team van PinkRoccade Publiekszaken

Ja, ik meld me aan voor een of meerdere online workshops!