2022 is bijna ten einde. Dat betekent kerstborrels en nieuwjaarsrecepties maar ook weer een nieuwe belastingcontrole. Nog op zoek naar goede voornemens? Wat nou als die belastingcontrole minder tijd kan gaan kosten?

iNzicht Belastingen
Met één druk op de knop de informatie voor de belastingcontrole naar de accountant, dat kan met iNzicht Belastingen. De accountant krijgt dan een cijferanalyse van de opbrengsten voor OZB, rioolheffing en afvalstoffenheffing. Daarnaast biedt iNzicht Belastingen een overzicht van de 
kwijtscheldingen.

Ook geeft iNzicht Belastingen onder andere meer grip op opgelegde aanslagen. In één overzicht is zichtbaar wat is betaald en wat nog open staat. Voor de accountantscontrole zijn dashboards gecreëerd. Hiermee roep je snel en eenvoudig de gewenste resultaten op.

Hoe werkt dat precies?
De data wordt toegevoegd aan het datawarehouse. Vanuit dit datawarehouse creëer je eenvoudig interessante dashboards voor beleidsmakers. Hiermee verbeteren beleidsmakers de dienstverlening richting inwoners. Is er bijvoorbeeld een wijk met veel aanvragen voor kwijtschelding? Dat geeft beleidsmakers een prikkel om te onderzoeken of er meer problematiek is.

Demo aanvragen
Wil je naast lezen ook zien wat je er mee kan? Vraag dan een demo aan. We laten graag zien wat de voordelen van iNzicht Belastingen is. 

Gemeente Huizen
Gemeente Huizen maakt gebruik van iNzicht Belastingen. Benieuwd hoe het bevalt? Lees het artikel hieronder. 

artikel inzicht belastingen opgemaakt-2

 

 

Vraag demo iNzicht Belastingen aan