Workshops binnen de online leergang
(Per januari begint er een nieuwe groep)

Werken met data is waar veel gemeente op dit moment mee bezig zijn. Een mooie ontwikkeling die steeds meer aandacht en prioriteit krijgt binnen organisaties.
Veel gemeenten starten vanuit verschillende domeinen data projecten op, soms staat er al een basis. Denk bijvoorbeeld aan een dashboard met rapportages. Maar er komt veel meer bij kijken dan alleen het maken van dashboards. Denk aan: beveiliging, security, de organisatie meekrijgen en minstens zo belangrijk het resultaat van de inzet van datagedreven sturing.

Maak betere beslissingen en beleid door datagedreven te werken
Afgelopen jaren zijn ruim 100 gemeenten aan de slag gegaan met iNzicht. Daaruit komt regelmatig naar voren dat de weg naar een datagedreven gemeente ook uitdagingen met zich meebrengt. Deze vragen komen vaak overeen met andere gemeente. Mijn doel met iNzicht is gemeente op weg helpen betere beslissingen en beleid te maken. En daarmee succesvol datagedreven sturing toe te passen.

Laten we van elkaar leren in de online leergang
Veel van onze klanten zijn inmiddels bezig met data en daarom lijkt het me mooi om jullie als gemeenten bij elkaar te brengen en samen deze weg te bewandelen. Hiervoor organiseren we voor het 2e jaar de online leergang: Een datagedreven gemeente. De online leergang bestaat uit maandelijkse workshops over verschillende thema’s met daarbij de mogelijkheid om onderling ervaringen uit te wisselen.

Deze leergang is gemeentegebonden
Dit betekent dat iedereen binnen de gemeente zich kan opgeven voor de workshop(s) van zijn of haar keuze. Er worden daarvoor geen extra kosten in rekening gebracht. De kosten zijn een vaste prijs van €2.500 per gemeente ongeacht het aantal deelnemers.

Bekijk de agenda
Bij deze workshops werken we samen met vakspecialisten en organisaties. Bekijk hier het hele programma met extra toelichting per workshop. 

Alle workshops zijn van 09.00 - 12.00 uur.

Schrijf je snel in! Gezien de praktische insteek van de workshops zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar. Na inschrijving stuur ik je een bevestiging via Outlook.

Heb je vragen over de workshops?
Stel ze gerust aan mijn collega Erik Snijders. Hij is bereikbaar via 06 18 89 82 30 Erik.Snijder@PinkRoccade.nl.

Tot snel!

Cora Schreuders,
Product Manager Datagedreven sturing
** Er zijn kosten verbonden aan deze online leergang.

VOOR NIEUWE GEMEENTEN IS HET NIET MEER MOGELIJK ZICH IN TE SCHRIJVEN. Werknemers van gemeenten die al meedoen kunnen zich hieronder inschijven voor de Online Leergang: