Get Connected met iConnect

Op 23 juni keken we terug op 10 jaar Makelaarsuite en lanceerden we ons nieuwe platform iConnect. Op www.geticonnect.nl lees je hier meer over en kijk je de lancering terug.

Een platform voor de toekomst
iConnect is een platform dat de producten Makelaarsuite en CLIQ samenbrengt in de Pink Private Cloud. Veel gemeenten zullen denken: Makelaarsuite en CLIQ hebben wij al. Of wij zijn al gehost in de Pink Private Cloud. Zijn wij dan al volledig over op iConnect? Het antwoord daarop is: nee. iConnect is een platform dat gebouwd is voor de toekomst. Door alle applicaties in de Pink Private Cloud te zetten zijn wij in staat om toekomstvast API’s te bouwen en daarmee klaar voor de Common Ground beweging.

In 3 routes worden gemeenten in hun eigen tempo iConnect ready
Waarom in 3 routes? Iedere gemeenten ontwikkelt in eigen tempo. Sommige gemeenten willen eerst focus op een goed en veilig gegevensmanagement. Waar andere gemeenten naar de cloud gaan migreren en weer andere gemeenten met ons aan de slag gaan met de nieuwste Common Ground API’s.

De routes naar iConnect
Wij hebben 3 routes ontwikkeld waarmee elke gemeente concrete stappen kan gaan zetten op het gebied waar dit waarde toevoegt in haar informatielandschap: de route Innovatie, de route Ontzorging en de route Privacy & Security. In de afbeelding hieronder zie je welke onderdelen passen bij een route.

3 routes iConnect

API Manager zonder jaarlijkse meerkosten
iConnect staat voor gegevensuitwisseling in alle standaarden, onafhankelijk van de daarvoor benodigde technologie. We willen samen met jouw gemeente de stap van de huidige gegevensuitwisseling naar de nieuwe Common Ground gegevensuitwisseling maken. De iConnect API Manager geeft invulling aan deze nieuwe gegevensuitwisseling, naast de bestaande componenten Gegevensdistributie en de Servicebus. Ons gemeenschappelijke doel is om je gemeente zo min mogelijk te confronteren met langdurige dubbele kosten, gedurende de hybride overgangsfase totdat de gehele gemeentelijke gegevenswisseling over is op de nieuwe Common Ground architectuur. 

Omdat je onze Makelaarsuite gebruikt krijg je daarom 100% korting op de iConnect API Manager.

Haal Centraal zonder jaarlijkse meerkosten
Graag zetten we ook een serieuze stap voorwaarts in het aansluiten op de Common Ground Haal Centraal API’s. Daarom bieden we je de Haal Centraal API’s voor BRP, KVK en BAG aan zonder jaarlijkse meerkosten. Voor deze koppelingen investeer je alleen in de kosten die de implementatie met zich meebrengt. We nemen ook kosteloos het technisch beheer van deze koppelingen over.

Samen gaan we de Common Ground doelstellingen realiseren!

Accountmanagers:
Thomas van Son | 06 295 282 10
Jochem Lam | 06 147 290 40
Willem Schepers | 06 149 456 27

Met vriendelijke groet,
Thibault Kroonen, Product Manager

iConnect informatie of offerte aanvraag: