iAcademy webinar 'Datagedreven sturen voor managers'

11 december 2023

In dit webinar laten we je zien welke data er beschikbaar zijn en hoe je er slim gebruik van maakt. Ook praten we je bij over de ontwikkelingen op dit gebied. Inzicht in de actuele prestaties, cijfers en vooruitzichten maakt het mogelijk tijdig bij te sturen wanneer noodzakelijk. Alles in het teken van publieke meerwaarde, de beste dienstverlening aan burgers.   

Houd rekening met deze voorwaarden
  • Datum: maandag 11 december 2023
  • Tijd: van 10.00 tot 11.00 uur 
  • iAcademy webinars komen het beste tot hun recht als je de sessie zelf actief bijwoont. We nemen ze daarom ook niet op. We rekenen dan ook op je komst nadat je je hebt ingeschreven. Wil je je deelname annuleren? Dat kan kosteloos tot 24 uur vooraf door een mail te sturen naar info.publiekszaken@pinkroccade.nl.
  • Heeft jouw gemeente een Samen Verder dienstverleningspakket 2? Dan is deelname inbegrepen. Geen Samen Verder pakket? Dan neem je deel voor 275 euro per persoon.
  • Na inschrijving ontvang je een e-mailbevestiging. Een aantal dagen voor aanvang van het webinar ontvang je nog een e-mail met laatste details, waaronder de deelname link naar de Microsoft Teams omgeving.

Neem gerust contact op
Heb je vragen over dit webinar? Neem dan contact met ons op via: info.publiekszaken@pinkroccade.nl 

Tot dan! 

- Mathijs van der Wielen, consultant Publiekszaken

Ik meld me aan voor het iAcademy webinar 'Datagedreven sturen voor managers' op 11 december 2023